A stop motion film of a Foote opening and closing. Showing the swivel and folding mechanism.

In een handomdraai:  Foote's vouwtechniek

Maak kennis met het innovatieve vouwsysteem van Foote. In slechts twee eenvoudige stappen, vouw je de monitorhouder open en dicht in slechts evenveel seconden.

Wanneer het op mobiliteit aankomt, is het belangrijk dat je spullen gemakkelijk en snel te vervoeren zijn. En bij het meenemen van een product als een monitorstandaard, kan het open-en dichtvouwen een enorme hindernis lijken. Het kost immers tijd en moeite, waardoor we het product vaak gewoon niet meenemen. Met dit in het achterhoofd besloten we ons tijdens het ontwerp vanFootetefocussen op het vouwsysteem als belangrijkste punt.

Back side view of a portable monitor with a folded Foote.

Foote in cijfers

Met zijn afmetingen van 297 mm x 215 mm x 22 mm vouwt Foote zich volledig weg achter iedere 15 of 17 inch monitor. In iedere tas is dus wel plaats voor een Foote, en met zijn gewicht van 650 gram voel je hem niet eens zitten.

A gif depicting the two modes of the swivel mechanism.

Hoger dankzij de swivel

Om een ergonomische hoogte te kunnen combineren met een eenvoudig vouwsysteem maken we gebruik van de swivel. Dat is een eenvoudige oplossing waarmee we hoogte winnen door het scherm 90° te draaien bij het openvouwen. Een extra voordeel daarvan is dat de monitor zo ook gemakkelijk in portretmodus gebruikt kan worden.

Foote tilt je mobiel werken naar een hoger niveau

Overlay of a Foot in a low position and a Foote in high position.

Een traploos bereik

Foote verhoogt je monitor tot 28 cm boven je werkblad. Je krijgt dat volledige bereik tot je beschikking en kunt zelf de exacte positie kiezen. 

Closeup of the bottom hinge of a Foote.

Instelbaar scharnier

Foote is niet enkel gemakkelijk in hoogte en kijkhoek aanpasbaar, ook kan het scharnier zelf eenvoudig met behulp van een inbus worden afgesteld. De schroef aan de zijkant maakt het mogelijk om het scharnier stroever of lichter af te stellen, afhankelijk van je voorkeuren of je noden.

Closeup of the allen key, its cover and the place where it is mounted in Foote.

Instelbaarheid ingebouwd

We hebben ervoor gezorgd dat je de scharnieren op basis van je persoonlijke voorkeur met een inbussleutel kunt instellen. Omdat losse inbussleutels meestal zoek zijn op het ogenblik dat je ze nodig hebt, hebben we de inbussleutel in de Foote ingebouwd. Zo heb je hem altijd bij de hand.