Contact

Wilt u meer informatie of een personalisatie aanvragen? Stuur ons een bericht via het formulier hieronder en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

 

Over ons

An, Vincent and Susi. The Foote team!

Foote is een product van Orville, een ingenieursbureau opgericht door An Pirlot en Vincent Ramaekers. Van smid en timmerman tot mechanisch ingenieur en designer, creëren is een eeuwenoud ambacht. Al sinds het prille begin van de mensheid zijn we dan ook gefascineerd door het omzetten van ideeën in werkelijkheid.

Vanuit dit gedachtegoed krijgt ook onze slagzin een duidelijke invulling. “Bringing ideas to life” is het concept dat drie handelingen combineert: een idee begint in je hoofd, krijgt vorm in je handen en spreekt met het hart. Dit is de manier waarop we redeneren en hoe we opereren. Noem ons gerust ideeënontwikkelaars, want dat is exact wat we zijn.

Het fysieke resultaat hiervan is Foote, ons eerste volledig eigen product. Dit product weerspiegelt de exacte vertaling van Orville: een product dat werd ontwikkeld in onze hoofden, gecreëerd vanuit onze harten en gemaakt met onze handen.