Is mijn

Veelgestelde vragen

Welke grootte van monitor kan ik met Foote gebruiken?

Foote is ontwikkeld om te gebruiken met mobiele monitoren. De meeste mobiele monitoren hebben een grootte van 15 of 17 inch en zijn niet zwaarder dan 1.5 kg, hier heeftFootedan ook geen problemen mee. Grotere en zwaardere monitoren zijn moeilijk mee te nemen en hiervoor is Foote niet geschikt.

Wordt Foote inclusief een mobiele monitor verkocht?

Als u bij ons Foote besteld kunnen wij u verscheidene mobiele monitoren aanbieden. Wij hebben schermen in 15 en 17 inch en met verschillende resoluties.

Hoe kan ik mijn mobiele monitor aan mijn Foote bevestigen?

 Er zijn 2 mogelijkheden om Foote aan je mobiele monitor te bevestigen:

  • Je monitor heeft een VESA 75x75 aansluiting. Het is belangrijk dat de VESA-aansluiting zowel in de lengte als hoogte richting in het midden van de monitor staat. Zodat het middelpunt van de VESA-aansluiting ook het middelpunt van de monitor is. De achterkant van de monitor hoort volledig vlak te zijn.

  • Je monitor heeft geen VESA noch een statief aansluiting maar is aan de achterkant volledig vlak. In dit geval hebben wij een aansluiting die op de achterkant in het midden van de monitor kan vast geplakt worden. Deze aansluiting kan later ook omgevormd worden in een VESA 75x75 aansluiting.

Ik heb al een mobiele monitor, kan ik Foote apart verkrijgen en gebruiken?

Je kan Foote apart aanschaffen en gebruiken met een mobiele monitor naar keuze. Indien hij minder dan 1.2 kg weegt en één van de 2 bovenstaande bevestingsmethode bevat. Ben je niet zeker, dan kan je ons altijd contacteren en dan zoeken wij het voor je uit.

Kan ik de Foote-standaard ook met mijn tablet gebruiken?

Momenteel is Foote enkel te gebruiken met een mobiele monitor, maar een tablet versie staat op onze roadmap. Laat je e-mailadres hier achter en wij houden je op de hoogte over de launch.

Kan ik mijn tablet of smartphone aansluiten op de monitor?

Dit kan zeker. Opgelet niet alle tablets en smartphones zijn hier toe instaat.

Omdat de batterij van je tablet of smartphone kleiner is dan die van een laptop. Raden we je aan om je monitor ook te verbinden met een lader van minstens 30W. Op deze manier wordt ook je tablet of smartphone opgeladen.

Kan mijn monitor ook mijn tablet of laptop opladen?

Ja, dit kan. Is je apparaat verbonden met de monitor via Usb-C, dan verbindt je een lader met de andere Usb-c poort van je monitor. Deze zal dan zowel je monitor als je apparaat van stroom voorzien. Wij raden aan om een lader te gebruiken met een vermogen van minstens 30W en maximum 60W.

Kan ik de tekengrootte aanpassen bij MacOs?

Heb je een 4K montior aangesloten dan kan je dit aanpassen via de instellingen op dezelfde manier als dit gebeurt voor het ingebouwde scherm van je Mac (Instellingen > Beeldschermen).

Indien je een 2K of 1440p monitor gebruikt samen met MacOS raden wij je aan gebruik te maken van de tool BetterDisplay. Deze tool laat je toe om tussen verschillende HiDPI resoluties te kiezen en zo ook de tekengrootte te veranderen zonder dat je monitor onscherp wordt.V

Kan mijn Ipad Pro of Ipad Air ook aan scherm uitbreiden doen ipv enkel scherm delen?

Om het scherm van je Ipad Pro of Air uit te breiden moet je Ipad over een M1-chip of hoger beschikken en minstens over IpadOS 16.3 beschikken. Voor meer informatie over hoe je dit doet verwijzen wij je graag door naar dit YouTube-filmpje.

De kleuren van mijn monitor lijken een beetje flets, hoe komt dit?

Waarschijnlijk geeft je apparaat een HDR signaal (High Dynamic Range) door aan de monitor. Ga naar je instellingen en verander dit naar SDR (Standard Dynamic Range) ipv HDR. Nu zouden je kleuren er normaal moeten uitzien. Indien gewenst kan je de kleuren van je monitor verder handmatig aanpassen door gebruik te maken van de instelling van het scherm.

Hoe spreek ik Foote uit?

Je spreekt Foote uit als "Foet" (of fʊt om correct te zijn).

Onze Foote is vernoemd naar Eunice Foote, de Amerikaanse natuurkundige, uitvindster en voorvechtster van vrouwenrechten uit de 19de eeuw. Zij ontdekte als eerste het effect van CO2 op de opwarming van de aarde. Dat onze Foote ook een "foot" is voor je scherm vonden we een mooi toeval.