Veelgestelde vragen

Welke grootte van monitor kan ik met Foote gebruiken?

Foote is ontwikkeld om te gebruiken met mobiele monitoren. De meeste mobiele monitoren hebben een grootte van 15 of 17 inch en zijn niet zwaarder dan 1.5 kg, hier heeftFootedan ook geen problemen mee. Grotere en zwaardere monitoren zijn moeilijk mee te nemen en hiervoor is Foote niet geschikt.

Wordt Foote inclusief een mobiele monitor verkocht?

Als u bij ons Foote besteld kunnen wij u verscheidene mobiele monitoren aanbieden. Wij hebben schermen in 15 en 17 inch en met verschillende resoluties.

Hoe kan ik mijn mobiele monitor aan mijn Foote bevestigen?

 Er zijn 2 mogelijkheden om Foote aan je mobiele monitor te bevestigen:

  • Je monitor heeft een VESA 75x75 aansluiting. Het is belangrijk dat de VESA-aansluiting zowel in de lengte als hoogte richting in het midden van de monitor staat. Zodat het middelpunt van de VESA-aansluiting ook het middelpunt van de monitor is. De achterkant van de monitor hoort volledig vlak te zijn.

  • Je monitor heeft geen VESA noch een statief aansluiting maar is aan de achterkant volledig vlak. In dit geval hebben wij een aansluiting die op de achterkant in het midden van de monitor kan vast geplakt worden. Deze aansluiting kan later ook omgevormd worden in een VESA 75x75 aansluiting.

Ik heb al een mobiele monitor, kan ik Foote apart verkrijgen en gebruiken?

Je kan Foote apart aanschaffen en gebruiken met een mobiele monitor naar keuze. Indien hij minder dan 1.2 kg weegt en één van de 2 bovenstaande bevestingsmethode bevat. Ben je niet zeker, dan kan je ons altijd contacteren en dan zoeken wij het voor je uit.

Kan ik Foote ook met mijn tablet gebruiken?

Momenteel is Foote enkel te gebruiken met een mobiele monitor, maar een tablet versie staat op onze roadmap. Laat je e-mailadres hier achter en wij houden je op de hoogte over de launch.

Hoe spreek ik Foote uit?

Je spreekt Foote uit als "Foet" (of fʊt om correct te zijn).

Onze Foote is vernoemd naar Eunice Foote, de Amerikaanse natuurkundige, uitvindster en voorvechtster van vrouwenrechten uit de 19de eeuw. Zij ontdekte als eerste het effect van CO2 op de opwarming van de aarde. Dat onze Foote ook een "foot" is voor je scherm vonden we een mooi toeval.